NkA

Varför i helvete läser jag natur?

Jag har naturkunskapsprov på fredag och kan INTE koncetrera mig på att plugga.
Jag är sämst.

Idag åt jag fyra mjukglassar. Oscar åt tretton.

Okej, var var jag?

Det var typ över en vecka sedan jag skrev vilket ju är lite synd eftersom jag tänkte bli seriös med det här igen.
Jag är sämst.

Eller nej, jag är fan bäst. Jag har haft en helt klockren helg!
Bl.a. har jag börjat träna på Sportlife! Sjukt duktigt. Jag ääälskar poweryoga fast det är så sjukt jobbigt!
Idag var jag dessutom på Universeum med min kusin Fabian (observera att killen är 6 år) vilket faktiskt var både kul och trevligt. "Du tycker väldigt mycket om grodor." konstaterade lillkillen när jag pekat på flertalet grodor i diverse fräcka färger utan att få någon större reaktion från hans sida. "Ja.. jag gör väl det" sa jag, men det var verkligen ingenting jag tänkt på själv. De är i och för sig väldigt söta och har, som sagt, väldigt fina färger (de som är giftiga, too bad).
Fabian själv var mest intresserad av hajarna och Nemo-fiskarna. Vid ett avkarium med ca 15 olika fiskar i klara färger började han förhöra mig på deras namn så jag vet numera hur både kejsarfisk, clownfisk, tomatclownfisk och gul kirurgfiskfisk ser ut. Mycket användbar kunskap.

Apråpå typ natur har jag lite ångest inför naturkunskapen på fredag. Med risk för att detta i teorin kan spridas till samtliga elever och lärare på Donner måste jag bara säga att jag inte gillar Ferry. Visst, trevlig prick, men herrejävlar vad människan pratar långsamt och monotont! Förvisso intressant, men ibland drar hans tim-långa utläggningar (som kunde varit simpla svar) ner mitt humör så att jag näst intill somnar. Har faktiskt inte somnat på någon lektion på Donner än, och det ska så förbli.
Nej, nu ska jag... Vad fasen var det jag skulle göra nu igen? Jaja, jag kommer nog på det strax. Pusshej-leverpastej!

Egentligen borde jag verkligen gå och lägga mig...

  Japp.
  Men vi skiter i det nu.

  Matteprovet tidigare idag stavas: b-a-j-s. Känns jättelovande inför betyg och sånt kul!
  Men vi skiter i det nu.

  Svenskan ska vara inne imorgon(!) och jag är väldigt inte-klar. Min svenskalärare fullständigt avskyr mig.
  Men vi skiter i det nu.

  Vad som är väldigt mycket viktigare än allt ovanstående är mitt höstlov. När jag väl kommer igång och börjar prata skidåkning blir jag så sugen. Och så var fallet även nu på tränarmötet jag för inte så längesedan kom hem ifrån.
  Men jag har ju bestämt att jag ska till Stockholm.
  Men Sölden vore ett superbra tillfälle att komma igång med träningen!
  Men fatta hur ball Stockholm kommer bli!!
  Men i Sölden får jag åka massa skidor och faktiskt vara västalpinare igen...
  Men da-ah, du får ju träffa Olivia, Julia, Agnes, Ophelia...
  Men hur ska jag någonsin kunna få någonting sagt inom Väst Alpin om jag inte är med från början?!
  Men tänk själv, pucko: shoppa, se på film, ta det lugnt, ha askul, träffa folk...
  Men västalpinarna är ju också okej... ibland...
  EH?!
  Nej, okej, det där sista ljög jag om. Eller inte ljög men... ja, även sanningen var tveksam nog.

  You see.
  TIPS, tack?

Log-vaddå-sa-du?

  Idag har jag ätit lunch, fikat och fikat. Mycket effektivt!
  Grejen var att jag, Emma och Åsa skulle kolla vilka biljetter vi kulle köpa till Stockholm. Jag hade därför med mig min dator och vi slog oss ner på Le Pain Francais som vi tog förgivet hade trådlöst internet. Nehepp, det var lösenordsskyddat. Och ingen i personalen kunde lösenordet (de visste inte ens att det fanns något), så där satt vi med vår mat som vi egentligen bara köpt för att få låna internet.
  Till slut gick vi i alla fall till Condeco som hade tillgängligt, men segt, internet och lyckades bestämma oss.

  Finessen med det hela är att två av oss åker som barn (under 15 år) och därmed för endast 5 kr! Att SJ sedan kan begära legitimation och slänga av oss bortser vi från.

  Nej, nu ska jag återgå till matten eftersom vi har vårt första prov imorgon. Mycket läskigt.

  Eller nej, läs dessa kommentarer: http://www.facebook.com/photo.php?pid=1368263&id=665471964&ref=mf#/photo.php?pid=1368268&id=665471964&ref=mf
  Herrejävlar. Jag har kramp i magen och tårar i hela ansiktet typ. Fyfan vilka sköna killar jag har i min klass. Jag älskar Mikael och Oscar, sådetså. Nu ska jag läsa igenom alla kommentarer en gång till, skratta ihjäl mig och sedan göra matten.

Odontologi och intervju.

  Idag kom jag på att jag kanske skulle till tandläkaren ca. en kvart innan jag ev. skulle vara där. Ringde och frågade, och nog hade jag en tid. Som jag troligtvis skulle missa och tvingas betala massa pengar + extra tandställningstid för.
  Så smått panikslagen ringde jag upp min käre far som snabbt kom och hämtade mig.
  Och jag hann.
  Men när jag väl låg där i stolen och min mun bokstavligt talat förvandlats till en byggarbetsplats ångrade jag mig nästan. Jag höll nämligen på att tappa en del av tandställningen (den har alltid varit lös, tänkte jag men sa det inte högt) och det var tydligen rätt allvarligt. Så där skulle det fixas, och sedan lite till och lite till.
  Jag missade i alla fall det muntliga läxförhöret som ägde rum första halvitmmen av engelskalektionen, vilket ju var tur då jag verkligen inte gjort läxan.

  Under lunchen, som jag spenderade med att tillsammans med Lukas försöka övertyga klassen om att det är jättegott att äta mannagrynsgröt med smör (jag vet att det låter jätteäckligt, men jag åt det alltid när jag var liten och minns att jag älskade det), blev jag påmind av Mikael att han skulle intervjua mig på eftermiddagen.
  Attans. Jag som skulle fika med Anna!
  Men intervjun var jättekul och det gjorde inte så mycket att den drog över tiden, Mikael är störtskön! Ska bli inttressant att se vad han skriver om mig bara.
  På bussen från skolan blev vi, till Mikaels stora förtjusning, bjudna på Red Bull och det var något som han och Erik kunde roa sig själva och oss andra med hela vägen in till stan.

  Imorgon är jag helt superduper ledig förutom att jag borde plugga matte (men har tappat bort min miniräknare, så glöm det) och skriva lite svenska. Därför ska jag äta lunch med Malin och sedan fika med Emma och Åsa och bestämma biljetter inför le grand höstlov som jag längtar stenmycket till!

Stockholm m.m.

Jag har kommit på att om jag inte skriver om en händelse snarast efter att den inträffat kommer jag aldrig göra det. SÅ jag är ledsen att erkänna det, men löften om inlägg om både JEM, hippiemiddagen och annat kul bryts härmed officiellt. 

  Helgen tillbringade jag i alla fall på Olympiska Regattan i Stockholm. Jag bodde hos Julia vilket var supertrevligt och vi tillbringade lördagskvällen både med att äta middag tillsammans och sedan träffa Emma, Carl, Gustaf och Pehr men också med att äta Ben & Jerry's och titta på bilder, något jag mycket gärna gör om på höstlovet!
  Seglingarna gick skit och på söndagen var de, gudskelov, inställda på grund av vinden. Men det var trevligt ändå.

  Just det, höstlovet! Jag ska troligtvis spendera alla dagar i Stockholm vilket jag längtar otroligt efter! Först åker jag, Emma och Åsa upp från Göteborg och Olivia från Malmö. Då bor vi hos Julia och ska bara lata oss och titta på film och äta glass och shoppa och allmänt inte-segla. Sedan när de åker hem på onsdagen stannar jag och träffar Agnes och Ophelia och förhoppningsvis även Maria och Sofia m.fl. Åh, jag vill ha lov NU bara jag tänker på det!

  Men nehej, utan att alls ha informerats om det har jag blivit satt som barnvakt och nu är det läggdags för min apunge till lillbror.
  BAJBAJ.

  Dessutom kom jag precis på att jag har en enorm engelska-läxa att gosa med resten av kvällen. Döda mig, tack.

RSS 2.0