I am sailingggggggggg

Gosh jag typ dör.
Jag har seglat alldeles för mycket i helgen, pluggat alldeles för lite och varit allmänt alldeles för kass.

På tisdag har jag två prov som jag inte pluggat ett skit på. Och jag skjuter liksom upp det hela tiden. Mer än vanligt. Gå och häng dig Sara, tack.

I alla fall så skriver jag bara det här för att peppa mig själv till att slå upp samhällsboken, vilket, om jag känner mig själv rätt, ändå aldrig kommer hända. HÄNG DIG SARA!

Usch, ja, som ni märker är jag på sådär-humör. Opepp. Trött. Seg. Lat. Korkad. OCH SÅ VIDARE!

Oj vad någon som läst ändå hit måste ha sjukt tråkigt, nästan lika tråkigt som jag har nu. OJ.

Jag ska gå på Donner.
Jag bestämde mig inatt.
Där ska jag gå.
Det känns bra men jag vill typ gå samhäll. Jag orkar inte vara en natur-tönt utan liv och jag kommer säkert bli alldeles för tråkig och osocial. Nej, nu har jag för mycket fördomar, övertala mig att jag har fel, tack.
I och för sig kommer jag säkert inte komma in ändå med tanke på hur lite jag har pluggat inför mina prov och hur lite jag har gjort på mitt arbete om August Strindberg som skall vara inlämnat på onsdag. Jippie...
Nej, nu fan ska jag läsa samhäll.
Hej och godnatt!

PS; Jag och Anna drar till tyskland helgen efter valborg. Jag är värsta pepp :)

Segern är vår, segern är vår!

Claes har slutat blogga!
Vi har vunnit!

TJOHO!

Därför ska jag nu bjuda på ett inlägg :)

Dagen började 8:20 med nationella i matte. Jag klarade mig nog hyfsat men sista uppgiften blev ett enda stort virrvarr av variabler och samband hit och dit i olika ekvationer och funktioner jag inte ens förstod mig på själv. Så vi får se hur det går, för jag har ingen aning...
Efter det bestämde jag mig för att hoppa över syslöjden vilket gav mig två timmar att döda. Jag bestämde mig för att i alla fall påbörja mitt arbete om August Strindberg som ska vara inlämnat på onsdag nästa vecka. Jag läste lite i biblioteket och gick sedan hem för att börja skriva.
Men självklart hade jag glömt nycklarna så det blev en tupplur på studsmattan istället, vilket i och för sig inte var helt fel...
Sedan väntade en mattelektion och dagens skolk nr 2; en föreläsning om droger som kändes allmänt onödigt. Knark är bajs, that's it. Och bajs är knark....? Aja.

Seglingsträningen senare på dagen gick hyfsat bra, om man bortser från att jag tappade bort mina solglasögon innan jag ens fått på mig dem.
Mer orkar jag inte skriva, för nu borde jag egentligen skriva mitt svenska arbete, eller skriva en låt till musiken, eller plugga kemi eller läsa Hemsöborna eller.... Ja, ni fattar.

KLÄPPEN

KLÄPPEN 2008!

Resan började med att jag, Anna och en något sen Emma klev på bussen som skulle ta oss och resten av klubben till årets klubbbmästerskap som som vanligt ägde rum i Kläppen. Frida var på något (o)viktigt möte och skulle komma upp med bil senare samma kväll.
Till och med middagsstoppet hade vi ganska tråkigt med lite plugg, lite brodering, lite musik och mycket hunger, men när vi väl köpt varsin stor påse godis och massor av klubbor blev vi snabbt på bättre humör.
Vi kom fram och installerade oss i vår stuga, som låg bredvid Maxis, Douglas, Jacobs, Jens och Hjalles, men kände inte alls att vi var trötta. Det visade sig dock tvärtom att vi nog var övertrötta, efter kanske tio minuters spelande av ett tjej frågesport spel började det spåra ut lite smått med Tutankhamun-dans och i samband med det snack om Tarzan. Hur det hela hänger ihop har inte ens jag något svar på...
Runt ett-tiden kom Frida, men fick ett surt sms att "vi sover, kom tillbaka imorgon", innan vi till slut släppte in henne. Somnade gjorde vi garanterat inte förens vid fyra-tiden.
Nästa dag var det upp och hoppa vid nio-tiden, vi ville vara tidigt ute! Men just den delen gick väl sådär och vi stod i backen lagom till lunch. Efter lunch var det dags för slalom, och seriösa som vi var var det bara Frida som hade ordentliga skidor.

image64
Anna

image65
Emma

image66
Frida och jag

image67
Maxi och Douglas

När vi till slut lyckats dra oss loss från diverse portdomar-jobb och ban-nedplockning begav vi oss till parken för att ta oss en titt på Douglas och Maxi och de andra. Inte jättemånga syntes till, och när började oroa oss för att frysa fast begav vi oss istället hem för att gå och handla bättre frukost-mat till nästa dag, bland annat ingredienser till pannkakor!

image68
Yummie....! Haha, det var nästan lika äckligt som det ser ut :( :P

Men vi hann inte mycket mer än duscha, handla och komma tillbaka förens snöbollskriget bröt ut. Efter att ha tittat en stund bestämde jag och Frida oss för att joina. Det var laget på marken, där jag och Frida var med, mot laget på balkongerna tre meter upp. Och trots att vi behövde kasta uppåt och inte hade något stakt att gömma oss bakom blev det ett mycket jämnt krig. Helt klart mitt roligaste snöbollsskrig någonsin! Till slut gav i alla fall balkong-sidan upp och blöta, trötta och lagom svettiga klev vi in i stugan igen.
Nästa dag var det storslalom på förmiddagen och fritt på eftermiddagen vilket passade oss mycket bra eftersom Maxi skulle tävla i SM i Bigair (stoooort hopp) på eftermiddagen. Så efter en start med pannkakor och två åk i banan, om möjligt ännu mer oseriösa än dagen innan, åkte vi till parken och tittade på.
Och Maxi kom FYRA! :D Han satte kork-9 vilket är sjukt bra även om ni säkert inte fattar alls.

image69
Maxi! Gött eller? Min idol, nivet.

Sedan, på vägen hem, fick vi världens bästa idé. Dagen innan hade vi köpt 15 ägg till pannkakorna eftersom de bara hade 15-pack kvar, vilket innabar att vi nu hade 10 över. Och vad är bättre att ha ägg till, om inte att kasta dem...?
Efter middag, prisutdelning och sönderslagning av fula bokaler plus en och annan konsert med allsång i stugan tack vi några stycken och bombarderade Maxis och Douglas stuga. De var genast på att hitta på något skoj med återstående 7 ägg.
Så vi tog några ägg var och begav oss mot gårdagens förlorare, balkong-borna...
Splat!
Men ingenting verkade hände och vi drog oss beskivet tillbaka då jag såg Oscar och Alexander komma springades mot oss. Jag skrek och sprang för att ta skydd i vår stuga men blev attackerad med mjölk och ett tandkrämshjärta på fönstret och så var kriget igång. Ut med mjölk och juice och mjöl och på dom! De höll på ett tag, och var bland det roligaste jag gjort. Mot slutet spårade det i och för sig ut lite grand då jag blev helt totalt dränkt av fem liter ägg/vatten/diskmedel. Men jäklar vad kul det var! Och vi vann :D

image70
Killarna fick FUCK OFF, vi fick ett hjärta! Av tandkräm kan tillläggas... Haha. 

Vi ägnade natten åt att städa stugan eftersom att sova är överskattat och vi ville kunna åka skidor nästa dag.
Sista dagen bestod av, efter en halvtimmes skräckkänslor och stark tvekan, lite hopp och sedan en dusch för att därefter städa ägg av våra kära grannars stuga. Vi är numera kända som klubbens städerskor eftersom vi hjälpte killarna, vilket är rätt sjukt... Ryktet säger både det ena och det andra, men inte vad som var sant och tur är väl det för äggkastning är inget populärt i sådana sammanhang...

image71
Städerskorna borstar tänderna på fönstret!

Efter en kul bussresa med kludd, plugg, lite film, klubbor, nagellack och massa snack kom vi hem vid elva-tiden och jag somnade direkt.

Så jag säger bara;
KLÄPPEN 2008 (L)


Ojoj vad tiden går..

  Japp. Jag börjar känna att bloggen hamnar på efterkälken igen och jag skulle gärna säga att jag inte har haft tid att skriva, men det vore en lögn. Om det är något jag har över, så är det definitivt tid.
  Men nu lär jag väl snart få mindre tid över eftersom jag har börjat min seglingsäsong! Och oroa er inte, folk har redan påminnt mig om hur sent ute jag är. Men det är ju alltid gött med någon som latar sig in i säsongen... eller hur? Jag har ju inte ens varit särskilt aktiv på träningarna hittills... Framförallt är jag sjukt svag, så jag orkar i princip ingenting. Men jag kommer igen ska ni se!
  Ojoooj vad jag suttit här och skrivit om ingenting i några minuter.... Det finns en hel del nämnvärt om tidigare veckor men jag borde verkligen packa inför imorgon då jag, Emma, Anna och Frida drar iväg till Kläppen! Woho! Jag har inte börjat än :) Lucky me...

  Eller jo, jag kan berätta om mina fyra prov jag haft hittills den här veckan(observera att det idag är onsdag)!
  I måndags hade vi historiaprov om första världskriget och ryska revolutionen. Gick great! Fast jag har inte så bra koll på hur min lärare rättar så vi får väl se... Men fråga mig vad som helst, jag vet allt!
  Sedan började tisdagen med musikprov som också gick bra, men det var inget vidare avancerat utan bara om noter, och i och med att jag spelat piano i lite drygt ett år vore jag ju helt hopplös om jag inte kunde grunderna i det. Sedan hade vi nationella ämnesproven i franska, uppsatsen (vi agerade försökskaniner för någon undersökning typ). Det gick SKIT. Oj vad kass jag är på franska! Och jag som har mvg! HAHAHAHA. Man skulle berätta om en vecka i ens liv med skola, fritidsintressen, vad man gjorde hemma och på helgerna, i tre olika tempus! Inte nog med att jag glömde kolla vilka tempus det egentligen var slutade det med att jag skrev spridda meningar huller om bullar i olika tempus och till sist tillade att jag var trött och hungrig.
  Och idag kom ett oförberett biologiprov på allt vi gjort från och med sjuan. Gillar mitt resonemang på frågan hur virus förökar sig: "Viruset hoppar in i cellerna och omprogrammerar dem så att de börjar tillverka massa virus! :O Mohahaha" Eller den här.... Fråga: Varför påverkas vi mer i vårt ekosystem om sillen eller nyckelpigan uttrotas än om tigern gör det?" Anna svarade att vi människor ju inte använder oss så mycket av tigrar, och Amelia drog till med "Man måste ju äta sill på midsommar, och vad vore en sommar utan nyckelpigor?"
  Så tjaa... Vi får väl se hur det går. Kössss :)

RSS 2.0