Upp och ner på elitserien i Lomma

 Men mest upp, såklart.

 Helgen började med att vi åkte hemifrån redan halv sju, eftersom pappa tyckt att det var onödigt att åka upp på fredagen. Jag sover större delen av vägen och halv nio anländer vi till Lommabukten. Vi lastar av båten och träffar Claes och Olivia och många andra roliga människor från andra delar av Sverige. Claes undrar om jag är laddad. "Nja.. Jag är nog mest laddad på att träffa alla roliga människor, dig till exempel!", svarar jag. "Ja, det skulle jag med vara" säger Claes, "om jag träffade mig själv alltså! Grymt laddad." 
 Efter rorsmansmötet hämtar jag rorsmansdecklarationen och går till min båt för att fylla i alla nummer på allt möjligt som ska fyllas i. Oavsiktligt lägger jag pappret på min mycket blöta båt, och det blir genast svårare att skriva på det. Tyvärr finns inget nummer på varken bommen eller roderbladet, så jag frågar Emma och Julia hur många siffror det ska vara, och hittar sedan på något liknande deras. När tanten i expeditionen börjar kontrollera anmälan överlämnar jag det hela åt pappa.

 Vi sticker ut och kör lite fart, jag och Emma kommer fram till att vi aldrig seglat i den vind som det är, 4-5 m/s, utan bara mer.


 Första racet blir otroligt långt på grund av vindbrist och med läckande självlänsar går jag tillslut i mål som 26:a med vatten upp till vad som känns som centerbordet. Seglingsledningen sjkuter upp apan, så jag lägger mig i Claes båt och seglar omkring med honom tills nästa segling blir av. Mycket trevligt! Vi snackar om allt möjligt, och plötsligt träffar vi Claes kompis; "Claes! Vem ligger du med?"

 Det blåser dock inte mycket mer denna segling, utan de får avbryta och dra in oss efter kanske en timma.

image25
Turning Torso


 Innan vi åker hotellet tar vi en sväng förbi Turning Torso, och sedan försöker vi äta bamba-potatisarna som serveras tillsammans med skinka i buffén. Jag äter bara bröd, och efteråt går vi till McDonalds för att Adam ska få äta. Jag, Emma och Åsa passar på att äta efterrätt, McFlurry. När jag och Emma ska beställa säger tjejen i kassan att det kostar 15 kr, fasten att det står 10 på en skylt. Jag klagar och pekar. Då får jag en ordentlig utskällning om att skylten är fel och att det är pajen, inte McFlurryn, som kostar 10 kr. Hjälp, tänker vi och skrattar.

 Vi möter upp Antonia och går och köper smällare och en konstig, men väldigt rolig, spray. Resten av kvällen tillbringar vi med att spraya på varandra, slänga smällare på varandra, mucka med turkar och spraya och kasta smällare på annat folk. Väldigt kul. När vi sitter på en bänk framför en underklädesbutik kommer en kille gåendes med sin tjej. De ställer sig mitt framför skyltfönstret och en skyltdocka med sexiga underkläder och gosar. Jag och Åsa ställer oss direkt bredvid dom och gör likadant. Killen blir förbannad, och om jag kommit på det i tid skulle jag frågat honom om han hade något emot lesbiska, men jag hann inte. Det hade varit sjukt kul.

image22
Pehr, Adam, Antonia, Åsa

image23
Åsa

image24
Pehr, Åsa, Adam, Emma

image27
Emma


 På vägen hem blir vi förföljda av några turkar som vill ha våra mobiler, och efter ett litet bråk med dem går vi upp till Pehrs rum för att kolla på film. Filmen suger, och halv tolv kommer vi på att vi kanske ska sova. Tyvärr komemr jag inte in på mitt rum, eftersom papporna är ute på "en 20-minuters promenad" (två timmar) och jag inte har någon nyckel, tillslut får jag tag på min smått berusade pappa som kommer och öppnar.


 Nästa dag börjar inte bra. Pappa följer motorvägen aningen förlångt, och i 200 åker vi till Lund och tillbaka innan vi slutligen kommer ner till hamnplan, i ganska lagom tid. Jag missar inte ens samlingen. Första racet blir inte heller någon succé. Jag kommer bland de sista, men bryr mig inte så mycket om det. Claes däremot, säger med tomatsås i mungiporna och ett ledset uttryck att det inte gick bra för honom heller, men tydligen kom han 20:a.

 Emma och jag snackar lite med Erik, som vunnit ett race, och äter lite.

 Nästa race steker jag och Emma ifrån Niclas som fan på första kryssen och hon rundar 1:a och jag 3:a. Tyvärr tappar jag av många olika anledningar väldigt mycket på andra kryssen, och efter att ha snurrat och kämpat mig i mål slutar jag  10:a, vilket ändå är väldigt bra.

 Nästa race seglar jag riktigt bra och kommer tillslut 11:a. Claes vann förövrigt det racet, grattis till honom.

 Inför sista racet låg jag 34:a, men sedan kom jag tredje sist på grund av en urusel start då jag bara fastnade i alla, och slutar totalt som 52:a. Ändå helt okej, och rätt bra för att vara jag skulle jag tro.

image26
Claes

 Väldigt rolig helg :)
/sara


Kommentarer
Postat av: Claes

Jag ä inte helt nöjd med framställningen av mig själv. Det verkar som att jag är smått utvecklingsstörd.

2007-09-24 @ 20:43:04
URL: http://xgordinjobb.blogg.se
Postat av: emma ericson

AHAHAHAHAH bra där per!:)

2007-09-24 @ 20:47:57
Postat av: ÅSA

claes, det kanske stämmer! haha skojjja bara:P :D

2007-09-25 @ 17:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0