sa har kanns det!

jag vet att jag i stort sett inte har skrivigt ett anda inlagg har. men nu ar det dags, jag kommer namligen inte in pa blogger i skolan, sa darfor postar jag ett inlagg har, jag vet inte ens om nagon laser denna blogg och om nagon gor det ar det helt sakert saras kompisar, men anda!

Bla jag ar sa frukatnsvart trott pa att folk bara tar for fivet att jag vet allt och att jag klara mig sjalv har det gor jag faktiskt inte. Nu har jag lunchrast och efter det tva perioder med outdoor. Det ar bara det att min class ar pa expedition, ja jag skulle egentligen ocksa vart med dem. Det var inte det att jag inte visse, for det gjorde jag. Forst var jag lite osaker pa tiden sa jag var tvungen fraga om jag fick ga och ta reda pa det pa biologin som vanligt nar jag sager nagot blev det valdigt mycket uppstandelse och alla var inblandade i mitt lilla miniproblem: nar ska jag vara vid bussfickan.

Det slutade med att min larare ringde i sekriatet och fragade. Klockan ett vart de, vilket var bra for jag skulle inte behova ga tidigare, berattade min larare for. Jag kollade pa mitt timetable for sakerhets skull, dar samma larare skrivigt in att jag slutade lektionen klockan 1. Jag fortsatter med att oversatta olika djurarter till grekiska som vi haller pa med anda tills klockan ringer. Nar jag ar pa vag ut ser klockan och den ar tre minuter over ett, jag sprinner i vag till buss fickan, sa diskret jag kan. Men nej, nar jag alldeles nastan ar dar ser jag hur bussen aker, hade jag sprungit lite till och hoppat och skrickigt lite hade dem sakert stannat, men jag kande faktiskt inte for det.

Sa nu sitter jag har i bibloteket och funderar pa hur jag ska underhalla mig sjalv under de kommande tva timmarna. Jag funderde pa att ga hem men det kanske inte ar sa bra idee, jag kan inte vagen och jag har ingen telefon, Joan kommer nog inte bli sa glad over det, annu mindre Jenny.Och eftersom jag inte har nagon telefon kan jag inte ringa och se om de kan komma tidigare. Jag funderar pa om jag ska pa och forsoka byta byta bort biologi. Eller sa lannar jag en bok och gar och gommer min nagonstans, men det kommer bli jobbigt att kanske stota pa nagon fran outdoor oc fa forklara sig och annu varre nagon fran biologin.Eh varfor tog jag inte med mig min dator i dag? Jag blir sa trott pa mig sjalv.


13.40

28juli

Anna


Det här är inget uppehåll, det är en konstpaus

I vanlig ordning; förlåt för brist på inlägg, förlåt för brist på fantasi, förlåt för brist på tid och ork och lust.

Imorgon åker Anna till Australien. Jag vet inte om jag fattat det än, men hon kommer förbi här imorgon bitti så att jag kan säga hejdå. Klockan 6 på morgonen, så himla hårt, men åh vad värt. Jag pallar inte riktigt för även om jag vet att hon kommer tillbaka, att vi håller kontakten, att ett år går fort och att hon kommer ha jätteroligt så kommer det finnas oändligt många timmar som kommer få stå tomma i mitt liv under 12 månader framöver. Det pallar jag inte riktigt.

Godnatt!

RSS 2.0