En kul men utmattande dag och tankar kring prioritering.

  Puh, jag är helt död.
  Lektioner hade vi inte många, men efter ett DIF-möte där jag halvt om halvt blev utsedd till kassör var Öppet Hus på skolan något av en extrem ansträngning...

  Kände igen mig mycket i niorna som kom för att titta på skolan inför sina gymnasieval. Jag minns att jag tyckte att Donnereleverna var jäkligt konstiga, helt saliga över skolan och babblande konstant om "Donnerandan". Eeeehhh, jo visst, sure. Donner är säkert som i himlen, tänkte jag, men blev ju ändå somehow övertalad att söka.
  Vilket jag är fruktansvärt nöjd med.
  Kvällen bestod av allt från programinfo, skolinfo, pedagogiksnack och rundturer till fika, prova-på-kinesiska och allmänt prat om ingenting. 
 
Efter ett fåtal rundturer kom jag på mig själv med att näst intill fanatiskt babbla non-stop om lediga onsdagar, den trevliga stämningen och hur fantastiskt, underbart jävla bra det är att gå på Donner.
  Jag har hjärntvättats, helt enkelt. Och jag älskar det.

  Fick tvinga mig själv att andas emellanåt, att springa upp och ner i trapporna samtidigt som man ska ge info ger kanske god kondition men dödade mig.


Ang. prioritering och sån skit som jag aldrig behövt syssla med förut:
  Jag verkar bli tvungen att välja bort vissa grejer framöver. Det känns hemskt. Imorgon måste jag prioritera ett matteprov framför en väldigt intressant elevråds-träff med Ale gymnasium vilket jag inte alls är sugen på. Matten alltså, elevinflytandet tycker jag är skitbra och viktigt.
  Nästa tisdag är också en dag där saker och ting krockar. Det gäller dels ett möte inför ansökningen till Skandinaviska Skolan i Bryssel, dels en inbjudan till ett jobb (hur wierd är inte det?) på en ny sajt för barnfamiljer med info om frisörer, pizzerior och sånt där, dels en GU-träff om djurrätt (Åh jag vill, jag vill!) och slutligen ett medlemsmöte för en organistion som heter Unga Humanister som jag har en bad feeling about, men vars verksamhet jag är väldigt intresserad av.
  Som om inte det vore nog så har vi info/intro-möte för Amnestygruppen på skolan dagen innan....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0