Jag tror att en sak behöver klargöras:

   Jag skapade inte, bedriver inte och tänker inte bedriva den här bloggen i syfte att få många besökare. Alltså skriver jag inte inlägg utifrån hur många som skulle läsa dem, utan helt och hållet med mitt eget tyck och tänk som grund. Och jag skiter faktiskt fullständigt i att de som trots detta läser bloggen "inte bryr sig" om en del saker. Läs inte då, idioter.

Kommentarer
Postat av: "Idioten"

Denna blogg har blivit en drog, jag måste helt enkelt läsa den. För övrigt tycker jag att du slänger ordet "idiot" hit och dit.Du missbrukar det ordet helt enkelt.Varje gång du skriver det känner mig träffad.

Jag skulle vilja ha en ursäkt för vad du kallade mig inte!

2008-12-07 @ 12:07:54
Postat av: Niclas

jag är ändå ganska imponerad att de orkar läsa fastän de inte eg bryr sig.Sen måste man fråga sig om man missbrukar ordet om man får folk att känna sig träffade^^

2008-12-07 @ 15:29:45
URL: http://absoluteniklas.blogspot.com
Postat av: Björn

Så det är helt ok att säga ordet idiot till folk, så länge dom känner sig träffade, Niklas?

2008-12-07 @ 16:48:13
Postat av: Sara

Egentligen tvärtom skulle jag säga (men jag förstår vad Niclas menar!), men eftersom jag inte syftar på någon speciell människa är det definitivt helt okej. Eftersom jag inte tvingar någon att vara mina läsare anser jag ha rätt att kalla dem vad jag vill, eftersom de själva valt att vara det.

Men jag gillar dem, och trodde faktiskt inte att folk skulle tolka "idiot" på det sättet... Det tyder bara på att de inte fattat mitt sätt.

2008-12-07 @ 17:14:28
URL: http://annaochsara.blogg.se/
Postat av: Sara

Men hallå, Niclas syftade ju inte ens på huruvida det var OKEJ att kalla någon idiot, bara på att det ju isåfall inte är någon missbrukning!

2008-12-07 @ 17:15:43
URL: http://annaochsara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0