Vikingarna

 Idag var jag, Åsa och Antonia (o)seriösa och seglade själva i Långedrag. Vi ställde båtarna där igår för att kunna segla LSS tisdagssegling, och idag tog vi ett litet träningspass(?).

Jag kommer ner till hamnen kvart i 5. Känner mig lite sen, eftersom vi skulle varit där halv. Men varken Åsa eller Antonia syns till, så jag börjar i lugn och ro trä i alla tampar och beslag som ska på innan e-jollen är seglingsbar. Då dyker Marcus Johnsson upp, vi snackar lite och efter ett tag kommer Antonia.
 Efter ytterligare en kvart kommer Åsa cyklandes. Vi hade tidigare upptäckt att hennes båt inte var särskilt närvarande, och frågar henne. Hennes föräldrar är på väg med den från Lerum.
 
 Först äter vi lite choklad och godis från LSS förråd (förlåt gud, förlåt LSS ordförande (Antonias mamma) och förlåt övriga anhöriga), byter om och sedan sticker vi ut. Vi kryssar lite, länsar lite, och sedan slörar vi bort över hamninloppet till Älvsborgs fästning. Väl där bestämmer vi oss för att ta en "paus".
 Vi går upp mot fästningen och hittar på vägen ett släp med fem-sex guldiga plasthjälmar med horn på sidorna. Såna hjälmar som riktiga viking hade! Vi tar på oss dem och spatserar stolta tillbaka till båtarna som driver hit och dit och ser att att kunna kapsejsa var och varannan sekund.
 
 Vi seglar iväg och känner oss extremt snygga i våra hattar. Som äkta vikingar!

 Sedan övar vi kränga i knä-ställning, stående och lite kapsejsning. Vi tappar hjälmarna hit och dit, men aldrig att vi inte åker tillbaka och hämtar upp dem igen. Våra älskade hjälmar.

 Imorgon ska vi lätt ha dem på poängkapseglingen!
/SARA

Fick tyvärr inga kort på detta, men det kommer nog imorgon.

Kommentarer
Postat av: Claes

Riktiga vikingar hade nog inte hjälmar med horn av plast...

2007-09-19 @ 19:21:42
URL: http://xgordinjobb.blogg.se
Postat av: ÅSA

Vi var lätt de snyggaste vikíngarna på vattnet!

2007-09-24 @ 16:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0