Snö och oengagerade klassisar.

  I morse, när jag försenad och emd frukosten i handen, sprang till bussen fann jag att det var väldigt snöigt. Jag burkar gilla det, men när jag halkade över berget som råkar vara genvägen till hållplatsen önskade jag att det kunde kommit någon annan gång. Jag skyllde inte lite på att det var det som gjorde att jag missade min buss.
  Väl framme vid skolan var jag ungefär 20 minuter sen eftersom Älvsborgsbron varit packad med trafik i det det dimmiga vintervädret, vilket är väldigt mycket för att bara ha missat första bussen. Och för att inte riskera mitt liv tog jag inte den branta, och numera även isiga, lilla stigen upp mot skolan utan trapporna. Jag kunde verkligen se framför mig hur jag halkade till, föll och rullade hela vägen ner till gatan och blev en sån där snöboll i teckande filmer som krashade mot marken och blev lerig (för där fanns det ju ingen snö kvar).

  Nåja, vi hade klassråd. Lite pinsamt att komma sent eftersom jag är så noga med att vi ska ha dem. Goda kakor i alla fall, särskilt de söta mini-pepparkakorna, de åt jag en hel del av. Det diskuteras lite vad den framtida elevinflytandegruppen (som jag troligtvis ska ingå i, woho :D) ska syssla med.
  Jag blir lite sur på min klass. Ingen bryr sig ett bajs om att vi aldrig får vara med och diskutera hur vi ska lära oss saker och ting, dvs upplägg och typ av uppgifter. Inte för att andra skolor får det kanske, men för att det vore väldigt bra. dessutom har det funnits tillfällen då vi varit väldigt missnöjda med vissa saker, men ingen är beredd att göra någonting åt det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0