I'm in love!

Idag såg jag Twilight. Mest för att få träffa Nicole.

Och jag har tyckt att hysterin varit överdriven, men fy i helvete vad... (det finns inget adjektiv i världen som beskriver det bra men engelskans "hot" would probably be the best one) ... Edward Cullen är!


Mihihi.

Jag tror på fullaste allvar inte att en enda jävla person tagit mitt hjärta med storm på det sättet i hela mitt liv innan.

Thought I ought to tell you. Baaaajj.

Kommentarer
Postat av: Edward Cullen

Ojojoj. Har aktivist-Sara blivit populist- och fjortis-Sara? Meningar som "tagit mitt hjärta med storm" får mig att börja överväga din mentala hälsa - med tanke på att hjärttagaren i fråga är en fiktiv blekfis till blodsugare.

2009-02-14 @ 13:23:15
Postat av: Sara

Det har hon! Och min mentala hälsa är helt klart krossad av olycklig kärlek :)

2009-02-14 @ 13:44:14
URL: http://annaochsara.blogg.se/
Postat av: Röstberättigat

Förstår du själv nu varför man ska vara över 18 år för att få rösta i allmänna val?

Landets framtid är en för allvarlig fråga, för att avgöras av minderåriga. Det är ingen garanti, men de flesta mognar med åldern och slutar upp med tonårsflamserier, som att bli kära i filmstjärnor.

2009-02-16 @ 12:48:49
Postat av: Sara

Jag har jävligt svårt att se varför vem jag är kär i skulle avgöra huruvida jag är mogen att rösta eller inte, så jag hoppas för guds skull inte att du var seriös.

2009-02-17 @ 23:01:16
URL: http://annaochsara.blogg.se/
Postat av: Röstberättigat

Jag anser att det är otroligt infantilt att bli kär i en peson som man inte träffat, pratat med utan bara sett, uppsminkad spela en roll i en film.

Personen kan ju mycket väl i verkligheten vara ett riktigt otrevligt svin. Du vet, det där är en spelfilm och de spelar roller. Det är inte på riktigt. Det är inte helt ovanligt att barn tycker sej vara "kära" i bilder, dinosaurier eller popidoler. Det farliga är om de skulle få rösta på t.ex. en urgullig och mycket snygg rasist.

Först när man uppnått så pass mycket mognad så man i nte faller i farstun, för första skönlockiga spolingar, utan bortser från utseendet, bör man få rösta.

2009-02-19 @ 16:15:34
Postat av: Sara

"Att vara kär i är" för mig inte alls samma sak som att "anse vara lämpad att leda landet". Därmed inte sagt att det skulle vara omöjligt att dessa skulle sammanfalla, men så är inte fallet nu.I övrigt är jag säker på att jag kommer vara lika kär i Edward Cullen när jag är 18, som nu.

2009-02-20 @ 09:55:58
URL: http://annaochsara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0