Balen!

  I skrivande stund sitter jag faktiskt vid en hotell-dator i Norge(konstiga tecken på datorn!). Vi kom hit, till Lofoten, imorse och stannar tills på søndag. Men mer om det senare. Nu ska jag berætta om balen!

  Efter skolan igår skyndade jag mig hem och hann i princip bara ta en snabb, snabb dusch innan jag var tvungen att skynda mig ivæg till frisøren. Væl dær fick jag borsta ur mitt jætte-burr till hår och sedan satte de igång. 
  Først klippning, sedan lockning. Mitt hår blev ett jættekrull med perfekta lockar och med en pærla som hårspænne blev jag supernøjd. Dock blåste det ordentligt utanfør, och med ett pløtsligt økat luftmotstånd var jag smått rædd att blåsa bort på vægen hem. 
  Men allt gick bra, och tack vare stress och panik blev jag slutligen 10 minuter tidig. Pappa var så stolt att han till och med fick ett utbrott på mig før att jag inte tyckte att jag hann med att stælla mig vid någon jækla væxt och ta kort precis innan.

  Och efter vældigt mycket mer fotografering utanfør skolan var det dags att kliva på bussarna som skulle ta oss till detta "hemliga stælle". Sjælv hade jag, som det flesta andra, redan hørt ryktet och en kvart senare anlænde vi mycket riktigt till uppdukade bord på ett stælle vid casinot. Och ojoj, det førsta de flesta av oss tjejer gjorde nær vi klev av bussen var att fastna med klackarna mellan kullerstenarna...

  Efter att ha hængt av oss koftor och extra skor (utan klack, væl behøvda på vægen hem) och slagit oss ner på vårt klassbord børjade rektorerna sjunga en extremt falsk men mycket underhållande sång. Och sedan kom våra kæra værdar, Teddie och Gais.
  Gais: "Och tyværr ær det førbjudet med alkohol och droger... men eh... det har ju aldrig hindrat någon førut...!"

  Vi fick mat (skulle det inte vara italiensk buffé?) och ett trollkarlsupptrædande, och sedan var det dags før "klassutmaningen". Dock deltog bara tre klasser, och sjælvklart var vi en av dem.
  Vi var sist, efter 9A:s "mening" och 9E:s skønsång med helium, och på grund av lite før høg musik och allmæn otakt hørde nog få vad vi faktiskt sjøng, men jag ska bjuda på det nu:
  (Melodi: Maguns Ugglas "Kung i baren", refræng)

  Nu ska vi krøka på balen, bara sprit och øl i salen,
  ær det något som man verkligen vet; den 27:e smæller det!
  Ja, nu ska vi krøka på balen, så att læraren blir galen,
  att skaka rumpa, pumpa øl ær vårt mål, nu ska det fløda alkohol!


  Och før er som inte uppskattar den fullt lika mycket som oss, så kan jag ju meddela att vi faktiskt inte var mer olagliga æn att sitta tre i ett sæte i bussen påvæg hem, under hela kvællen.

  Sedan blev det vals, vanlig dans och nomineringar. Bland annat blev Isak Året Skratt, klockrent
  Och så ænnu mer dans! Snacka om att man hade ett stort øverskott på psykisk energi vilket resulterade i ett enormt underskott på fysisk sådan. Och onda føtter, vældigt onda føtter...

  Sen var det tydligen dags att kora balens drottning resp. kung, och eftersom teknikerna gått hem tog det ett tag innan alla fattade detta. Framførallt ett långt tag innan jag riktigt førstod något, och då var det på grund av att alla skrek coh pekade på mig. Jag var tydligen nominerad! "Jaha, de tar en i varje klass... Men knæppt ændå", tænkte jag nær jag efter ænnu mer rop klev upp på scenen. Men nehej, jag hade fel. Totalt var det tre tjejer och tre killar nominerade, och herre min skapare, jag var en av dem...! Jag førstod ingenting, och så drog røstningen igång. Och efter att alla som ville hade røstat, och rækningen var klar, skulle titeln delas ut.

  Och jag har nog inte fattat det sjælv æn, men jag vann faktiskt. Jag blev balens jækla drottning!
   Inte før att det egentligen ær något jættestort, men ændå, vi var faktiskt øver 100 tjejer dær... :)
  Dock betydde detta att det skulle bli vals med balens kung på scenen før min del, och trots att vi verkligen søg var det ganska kul. 

  Så nær vi kom tillbaka till skolan strax efter tolv var jag helt slut och alldeles før trøtt før att festa vidare, så jag gick, som de flesta andra, hem och sov. Væl medveten om att jag skulle upp klockan sju næsta dag før att packa væskan infør Lofoten...
  Och ja-a, nu sitter jag hær. På min tron! Nej, verkligen inte, den hær stolen ær så konstig så min rygg snart trillar av...
  Och bilder kommer, det... lovar jag inte, før løften angående bloggen ær inte min grej, men jag ska førsøka.
  Det lovar jag.
   

Kommentarer
Postat av: Bea

Det gick ju bra ;) Som sagt :P

2008-05-29 @ 17:41:48
URL: http://desmajobbiga.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0