Another day in paradise. Not. Men ändå.

Idag har varit en bra dag.
Myyycket bra! I like.

Först hade vi hemkunskapsprov, praktisk. Vi skulle steka köttbullar och koka potatis. Trots Cassis slajm till saftkräm och Pernillas spya ("Det här ser snarare ut som något som har ätits än något som ska ätas") till sås gick det hela bra och snabbt och vipps! så var det shlutt!

Jag, Anna, Cassi, Pernilla åkte då med Isak och Anton hem till Isak där vi spenderade resten av skoldagen genom att spela fifa, baka kladdkaka, blir beskjutna och försöka skjuta softiar-gun, leka med kylskåpsbokstäver och spela fotboll.
Med fotbollspelandet kommer dagens citat nummer 2 (första; se Pernillas sås):
Cassi: "Men den här bollen går ju inte att spela med! Den är ju typ... BÖG!

Efter fotbollen blev det väldans bråttom, jag skulle till odontologen men hade missat spårvagnen så Isak lovade att skjutsa mig. Först skulle vi bara ta en "snabb" sväng förbi skolan för att ordna någonting med syo för Isak. Det blev att vi letade efter henne i typ en kvart, plus att jag fick tillbaka mitt engelska nationella som var en total katastrof i likhet med cyklonen i Burma (nej okej, förlåt, så får man inte säga), och sedan bar det iväg igen.
Väl framme nedanför backen (se BACKEN) som ligger nedanför odontlogen var jag redan 4 minuter sen. Om man missar ett sådant besök får man, förutom att ha missat undersökningen, även betala en böter på några hundra kronor, vilket inte kändes särskilt lockande. Trots det tillät jag mig själv att stå och prata om det ena och den andra med Isak innan jag slutligen blev tvungan att, då 8 minuter sen, SPRINGA upp för backen och efter det de 9 sjukt jobbiga trapporna till min kära tandläkare. Detta resulterade i att jag kom inspringande precis i tid för att behöva springa vidare in till min sal coh sedan sätta mig i tandläkarstolen flåsandes som en och annan... maratonlöpare. Lägg märke till att detta var ett tandläkarbesök, de skulle alltså precis dyka ner i min mun.

Men det hela gick bra och tjugo minuter senare hade jag fått tandställningen uppfrächad igen (behövt! Ni vill inte veta hur ett gummiband ser ut efter två månader i munnen bland mat, godis och annat smaskigt). Jag betämde mig för att åka in till stan, och träffade där Pernilla.
Vi hade väldigt trevligt men hittade tyvärr inga balskor till henne, så istället tog vi en glass nere vid kajen. Eller a, kajen och kajen, snarare kanten till det sjukt äckliga vattnet i kanalerna inne i Göteborg, som vi göteborgare älskar oändligt trots kondomer, McDonaldsmuggar, plastpåsar och annat, om möjligt, ännu smaskigare.
Här dyker citat nummer 3 in i bilden.
Pernilla (får syn på paddan): "Nej men titta! En padda!"

Kommentarer
Postat av: Cass

Picknick snart bruuush!

2008-05-15 @ 22:29:57
URL: http://discobeforebreakdown.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0