Att studera en tre-åring under 5 min.

 Andreas hoppar omkring och dunsar allt han kan i golvet. "Donk, donk, donk". Han slänger sig och anfaller något osynligt på mattan samtidigt som han för full hals skriker att han ska "döda dig, döda dig!" Han rullar runt på mage, bankar med knytnävar i golvet och vrålar så högt han kan, men tystnar plötsligt då han får syn på ett blått, långt, jättelikt gummiband. Han reser sig snabbt och plockar upp det. Han studerar det noggrant under tystad och trär det sedan som en sjal runt halsen och tar några catwalks-rundor i rummet.
 "Okej då tar vi honom!" ropar han plötsligt, morrar och drar av bandet från halsen så våldsamt att han nästan stryper sig själv och kastar sedan iväg det. Han plockar upp det igen och börjar mödosamt linda det runt pekfingret och sedan några varv runt halsen när han ändå håller på. Han viftar med änden och morrar högt.
 Sedan lindar han ut sig själv ur det och försöker sätta på sig det som ögonbindel. "Tack så mycket, tack så mycket! Nu är du fast, jag har fångat ett spöke!"

image30

Kommentarer
Postat av: Kamel-Anna

Andreas är övernaturligt söt:D

2007-10-05 @ 16:45:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0